ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 21 Μαρτίου κυκλοφορεί το Horizon Forbidden West: Complete Edition στα PC

Έρχεται με ένα σωρό χρήσιμα features. 

Οι PC κάτοχοι και λάτρες του σύμπαντος με τους ρομποτικούς δεινόσαυρους, αλλά και της ιστορίας της Aloy θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το sequel του πρώτου παιχνιδιού στις αρχές του Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα το Horizon Forbidden West: Complete Edition θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου για PC, μέσω του Steam και του Epic Games Store.

Μέσω του νέου trailer που δημοσίευσε η Sony, έγιναν γνωστά και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα παρέχονται στο παιχνίδι της Guerrilla Games για τους υπολογιστές. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και η υποστήριξη Ultrawide οθόνης, η δυνατότητα upscaling μέσω των Nvidia DLSS 3, AMD FSR και Intel XeSS, ενώ τα framerates θα είναι ξεκλείδωτα. Τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το DirectStorage για ταχύτερους χρόνους φόρτισης, ενώ θα υποστηρίζονται στο 100% οι καινοτόμες λειτουργίες του DualSense, χωρίς ωστόσο να είναι να είναι υποχρεωτική η χρήση του. 

Το Horizon Forbidden West: Complete Edition περιλαμβάνει επίσης και το DLC που έχει κυκλοφορήσει, με ονομασία Burning Shores, ενώ περιλαμβάνει και μερικά cosmetic αντικείμενα, ένα πακέτο πόρων και άλλα. Να υπενθυμίσουμε πως υπεύθυνη για το port στα PC είναι η Nixxes Software, που είχε φέρει πριν χρόνια και το Horizon Zero Dawn στους υπολογιστές για λογαριασμό της Sony.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.