ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 22 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νοσταλγικό Fear the Spotlight

Τρόμος στους σχολικούς διαδρόμους.

Η Blumhouse Games, που ιδρύθηκε ως θυγατρική της Blumhouse Productions τον Φεβρουάριο του 2023, παρουσίασε για ακόμα μία φορά πλάνα από το παιχνίδι που κάνει publish, και που αναπτύσσεται από την Cozy Game Pals. 

Το Fear the Spotlight παρευρέθηκε στο πρόσφατο State of Play της Sony, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον μας με τα γραφικά του, που θυμίζουν άλλες δεκαετίες, ενώ η μεταφυσική ιστορία που διαθέτει φαίνεται ικανή να ανατριχιάσει και τους πιο τολμηρούς. Το νέο trailer περιλάμβανε και μία σημαντική πληροφορία στο τέλος, καθώς μας αποκάλυψε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Στο Fear the Spotlight, με την βοήθεια της Vivian και της Amy, θα τρυπώσουμε στο σχολείο κατά τις νυχτερινές ώρες, διαπιστώνοντας πως δεν είναι όλα ρόδινα. Παράξενα συμβάντα αρχίζουν να εκτυλίσσονται στις σχολικές τάξεις και στους διαδρόμους, με τις πρωταγωνίστριες να πρέπει να λύσουν διάφορους γρίφους για να καταφέρουν να επιβιώσουν, ενώ ό,τι δουν θα στοιχειώνει για πάντα τις σκέψεις του. 

Η Cozy Game Pals προσπαθεί να επαναφέρει τις εμπειρίες που έχουμε νοσταλγήσει, με την ίδια να εμπνέεται από τα νυχτερινά και τρομακτικά playthroughs στο Silent Hill που έκαναν οι developers της κατά το παρελθόν. Το Fear the Spotlight, πέρα από τα PS4 και PS5, θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.