ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 25 Οκτωβρίου περιμένουμε το Sonic X Shadow Generations

Θα έρθει μαζί και στο Switch!

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο μαθαίνουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sonic X Shadow Generations. Η SEGA έχει ετοιμάσει να μας δείξει περισσότερα από το παιχνίδι στο βραδινό Summer Game Fest ή στο Xbox Games Showcase, όμως ο billbil-kun τράβηξε πρώτος τις πληροφορίες από την πιστολοθήκη του. Ο πάντα σωστός δημοσιογράφος μας ανακοινώνει πως το Sonic X Shadow Generations θα έρθει σε PC, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch στις 25 Οκτωβρίου, τηρώντας την υπόσχεση που μας είχαν δώσει οι δημιουργοί του για φέτος το φθινόπωρο. 

Μαζί με το release date, έχουν διαρρεύσει και μερικά in-game screenshots, αλλά αντί να σας δείξουμε αυτά θα περιμένουμε το κανονικό reveal για να ανανεώσουμε και αυτή μας την είδηση με το τρέιλερ και τα pre-order bοnuses.

[UPDATE]: Όσα σας είπαμε παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και με τη βούλα κατά την παρουσίαση του νέου τρέιλερ του παιχνιδιού στο Summer Game Fest. Σε αυτό βλέπουμε μερικές ακόμη gameplay εναλλαγές ανάμεσα στα 2D και τα 3D επίπεδα του Sonic X Shadow Generations, όπως και ορισμένα ολοκαίνουρια πλάνα από το campaign με πρωταγωνιστή τον Shadow που δεν υπήρχε στον original τίτλο του 2011. Ελαφρώς κερδισμένοι θα βγουν όσοι αποκτήσουν το παιχνίδι για PlayStation, εφόσον θα ξεκλειδώσουν και έναν animated πρόλογο με deleted scenes, όπως και αυτοί που θα αγοράσουν κάποιο ακριβότερο edition που προσφέρει τριήμερο early access.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.