ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 29 Μαρτίου καταφθάνει το demo του Stellar Blade στο PS Store

Μία πρώτη ματιά στο τέως "Project Eve".

Μετά και την κυκλοφορία του Rise of the Ronin την περασμένη εβδομάδα, η PlayStation κοινότητα θα αρχίσει σιγά-σιγά να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλη PS5 αποκλειστικότητας που δεν είναι άλλη από το Stellar Blade. Το παιχνίδι της SHIFT UP έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 26 Απριλίου και ποιος καλύτερος τρόπος να δελεάσει το PS5 κοινό να το αγοράσει από ένα δωρεάν demo, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να "γνωριστεί" με το σκηνικό και τα βασικά του gameplay. Έτσι, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε πως στις 29 Μαρτίου και ώρα 16:00 για τη χώρα μας μία δοκιμαστική έκδοση θα "τρυπώσει" στο ψηφιακό κατάστημα του PlayStation, για να μπορέσουν όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι σε μία έκδοσή του που διαρκεί περίπου 1.5 ώρα.

Περισσότερα για αυτό μας είπε μέσω το PS Blog ο director του παιχνιδιού, Hyung Tae Kim. Μας εξηγεί πως τα γεγονότα του demo προέχονται από τις πρώτες στιγμές του Stellar Blade, όπου πρωτοβλέπουμε την πρωταγωνίστριά του, Eve, να αποστέλλεται στη Γη και να αντιμετωπίσει τους Naytiba που έχουν εισβάλλει για να την καταλάβουν. Είναι ουσιαστικά μία tutorial εισαγωγή των combat μηχανισμών, με το demo να ολοκληρώνεται αμέσως αφού υπερισχύσετε του πρώτου boss fight.

Ο ηγέτης του project μας υπόσχεται επίσης πως θα πάρουμε μία καλή πρώτη γεύση της επιλογής των 60FPS στα graphic options, των τεχνολογιών που έχουν εφαρμοστεί στο DualSense, όπως και ότι όσοι "τερματίσουν" το demo θα μπορούν να μεταφέρουν όλη τους την πρόοδο στο πλήρες παιχνίδι άπαξ και το αγοράσουν, συνεχίζοντας ακριβώς από εκεί που έμειναν.

Ανακεφαλαιώνουμε: Stellar Blade Demo το απόγευμα της 29ης Μαρτίου και κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 26 Απριλίου. Αμφότερα μόνο στο PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.