ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 4 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το Age of Mythology: Retold

The Gods have returned!

Απανταχού RTS fans συγκεντρωθείτε! Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την επιστροφή του spin-off που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο. Όπως είδαμε στο αποψινό Xbox Games Showcase, το Age of Mythology επανέρχεται ανανεωμένο μέσα από την Retold έκδοση του στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 για PC και φυσικά Xbox Series X|S.

Η Bang Engine του Age of Empires III: Definitive Edition είναι για ακόμη μία φορά ο δρόμος που ακολούθησαν τα πέντε (!) στούντιο ανάπτυξης του AoM: Retold και το αποτέλεσμα μίας ιδανικό όπως βλέπουμε και στο παρακάτω trailer. Ανανεωμένα γραφικά, νέα animations και εκμοντερνισμένο περιβάλλον φαίνεται πως δένουν υπέροχα και για ακόμη μία φορά μετά από 22 χρόνια την Ελληνική, Αιγυπτιακή και Σκανδιναβική μυθολογία.

Φυσικά, μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα για να κρίνουμε, το οποίο όμως δεν αργεί και πολύ. Παράλληλα, όσοι και όσες από εσάς επιθυμείτε να αγοράσετε την Premium έκδοση θα έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι επτά ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, ενώ οι κάτοχοι Game Pass συνδρομής θα μπορούν να απολαύσουν το Age of Mythology: Retold την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στις πράσινες πλατφόρμες της επιλογής τους.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...