ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 6 Αυγούστου κυκλοφορεί το Bleak Faith: Forsaken για PS5 και Xbox Series X|S

Αργούν ακόμα οι PS4 και Xbox One εκδόσεις.

Μπορεί να υπέστη μία καθυστέρηση από την αρχικά προγραμματισμένη κυκλοφορία του για αύριο, όμως αυτή ήταν μικρή καθώς το Bleak Faith: Forsaken έρχεται σε PS5 και Xbox Series X|S στις 6 Αυγούστου.

Για όσους και όσες από εσάς δεν γνωρίζουν τον τίτλο, το Bleak Faith: Forsaken είναι ένα Soulslike action RPG όπου οι παίκτες, λαμβάνοντας τον ρόλο ενός Forsaken, καλούνται να σώσουν την ανθρωπότητα από τος τρόμους του Omnistructure, ενός συνδεόμενου και σουρεάλ περιβάλλοντος που περιλαμβάνει gothic, μεσαιωνικά και μοντέρνα στοιχεία αρχιτεκτονικής. Όπως και κάθε Soulslike, έτσι κι εδώ μιλάμε για έναν ανοικτό κόσμο προς εξερεύνηση, resource management, κλάσεις και φυσικά αξιομνημόνευτα boss battles.

Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη από τις 10 Μαρτίου 2023 σε PC μέσω Steam και GOG, οι “κονσολικές” εκδόσεις αποτελούν και τις definitive, όπου οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα δωρεάν content updates που έχει λάβει το παιχνίδι από την κυκλοφορία του, όπως το multiplayer mode, αλλά και νέα λειτουργικά updates όπως DualSense compatibility, διορθώσεις στο block και parry συστήματα και επιθέσεις, νέους κακούς και bosses, καθώς κι ένα μεγάλο φρεσκάρισμα στο UI και στα controls. Για τους PCάκιδες, μην αγχώνεστε οι αλλαγές αυτές θα έρθουν και στα συστήματα σας μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις κονσόλες.

Τέλος, αν και το τριών-ατόμων στούντιο πίσω από την παραγωγή του παιχνιδιού, η Archangel Studios, έχει ήδη ανακοινώσει τον ερχομό του τίτλου στις προηγούμενης γενιάς κονσόλες, με την πρόσφατη ανακοίνωση της δεν έγινε γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το πλάνο. Οπότε αναμένουμε νεότερα.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...