ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 6 Σεπτεμβρίου έρχεται το NBA 2K25 με τον Jayson Tatum στο εξώφυλλο

Και με τον Vince Carter να φιγουράρει σε μία έκδοση του παιχνιδιού.

Ως είθισται κάθε καλοκαίρι, η 2K Sports προέβη στην ανακοίνωση του νέου entry της ετήσιας σειράς NBA 2K, παρουσιάζοντας τους αθλητές που θα κοσμούν αυτή τη φορά τα εξώφυλλα του παιχνιδιού. Αρχικά, όμως, το σημαντικότερο είναι πως έγινε γνωστό ότι το NBA 2K25 θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.

Ο μπασκετμπολίστας που θα φιγουράρει στο εξώφυλλο της βασικής έκδοσης του NBA 2K25 δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή με τους Boston Celtics, Jayson Tatum. Ο Tatum θα εμφανίζεται επίσης και στην All-Star έκδοση του παιχνιδιού, δίπλα στην A'ja Wilson, παίκτρια των Las Vegas Aces, η οποία έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP του WNBA. Επιπλέον, στην Hall of Fame έκδοση του NBA 2K25 συναντάμε τον θρυλικό Vince Carter, ο οποίος στην τεράστια καριέρα του που διήρκησε 22 σεζόν (στο NBA) αναδείχθηκε όχι μία, όχι δύο, αλλά οχτώ φορές All-Star. 

Ο Jayson Tatum προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την παρουσία του στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, λέγοντας πως:

«Είναι τιμή μου να είμαι ο αθλητής του εξωφύλλου του NBA 2K25. Παίζω NBA 2K από τότε που ήμουν παιδί και ήταν το όνειρο μου να βρεθώ μία μέρα στο εξώφυλλο του. Ακόμη και μετά από ένα πρωτάθλημα NBA, είναι συγκινητικό να βλέπεις αυτό το όνειρο να ζωντανεύει.»

Πλέον, αναμένουμε από την 2K Games να παρουσιάσει και το trailer του επερχόμενου παιχνιδιού της, ώστε να πάρουμε μία γεύση από το τι θα παίξουμε τον Σεπτέμβριο. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.