ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 7 Σεπτεμβρίου περιμένουμε το Final Fantasy VII Ever Crisis

Ώρα για ένα ακόμη playthrough;

«Άλλη μία ευκαιρία για remake», άλλη μία ευκαιρία να ξαναπαίξουμε το αριστουργηματικό FFVII. Το Ever Crisis, η mobile εκδοχή του αγαπημένου Final Fantasy VII και όλων των τίτλων του συγκεκριμένου compilation, απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ξεκινώντας της επεισοδικές του αφίξεις στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αν δεν το είχατε πάρει χαμπάρι, πρόκειται για ένα παιχνίδι που προορίζεται για Android και iOS και θα περιλαμβάνει την βασική ιστορία του FFVII στην original μορφή του, μαζί με το Advent Children και τα spin-offs του (Before Crisis, Crisis Core και Dirge of Cerberus). Κάθε μήνα θα υποδέχεται μερικά από αυτά τα τμήματα και θα επιτρέψει και σε άτομα που δεν διαθέτουν κάποιο gaming hardware να βιώσουν τη γιγάντωση του JRPG genre.

Τα pre-registrations είναι ήδη ανοιχτά, ενώ το πλήρες launch θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Square Enix, υπό τη συνοδεία και μικροσυναλλαγών, εφόσον έχει επιβεβαιωθεί πως θα υπάρχουν loot boxes με διάφορα όπλα και αμφιέσεις για τους mobile gamers.

Αν έχετε παίξει το FFVII Remake και το Crisis Core – Reunion, μπορείτε να ολοκληρώσετε το FFVII υπόβαθρό σας με το συγκεκριμένο και να είστε πιο έτοιμοι από ποτέ για τη φιλόδοξη συνέχεια που αναμένουμε στο FFVII Rebirth.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.