ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 8 Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στο Silent Hill 2 με το remake | State of Play

Μεγάλα παπούτσια έχει να γεμίσει η Bloober Team!

Το πολυπόθητο remake του Silent Hill 2 μας απασχόλησε διπλά αυτό το ξημέρωμα. Η πρώτη του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο State of Play με ένα story/gameplay trailer που μας χάρισε εικόνες από ανασχεδιασμένα περιβάλλοντα και χαρακτήρες όπως η Angela ή το ξανα-ανανεωμένο μοντέλο του James. Ακόμα πιο ευτυχισμένους μας έκανε το κλείσιμο του εν λόγω βίντεο, εφόσον επιβεβαίωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για φέτος στις 8 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως η Bloober Team βάζει τελευταίες πινελιές για αυτό το re-imagining του ίσως κορυφαίου horror game όλων των εποχών, που πρόκειται να έχει γραφικά αντάξια των σημερινών τεχνικών προδιαγραφών και hardwares, πιο μοντέρνο combat και αναδιαμορφωμένο σύστημα χειρισμού.

Λίγο αργότερα διεξήχθη και το Silent Hill Transmission Livestream όπου παρακολουθήσαμε πιο raw gameplay πλάνα (watch here), που ενισχύουν την εικόνα που έχουν σχηματίσει όλοι όσοι γνωρίσουν το original Silent Hill 2: έπαθε Resident Evil. Η Bloober φαίνεται να προσπαθεί να μπαλαντζάρει τη διατήρηση του ομιχλώδους και μοντού ύφους του αυθεντικού Silent Hill 2 με την εφαρμογή συστημάτων που θα καταστήσουν το παιχνίδι θελκτικό και σε νέο κοινό, εφόσον σίγουρα το gameplay του τότε έχει παρέλθει για τα καλά. 

Το κατά πόσο τα καταφέρνει ή όχι θα το μάθουμε, λοιπόν, στις 8 Οκτώβρη, όταν το Silent Hill 2 θα γίνει διαθέσιμο για PS5 και PC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.