ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στο Princess Peach: Showtime! είναι η ώρα της πριγκίπισσας να λάμψει | Nintendo Direct

Μεταμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση!

Ξεχάστε την πριγκίπισσα που χρειάζεται διάσωση. Στο Princess Peach: Showtime! η ομώνυμη γλυκιά ξανθομαλλούσα της Nintendo είναι έχει solo πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού μετά την επίσκεψή της στο Sparkle Theater ανακαλύπτει πως το μέρος χρειάζεται αυτό διάσωση! Η Peach, λοιπόν, κάνει τον Mario και είναι διατεθειμένη να λύσει το πρόβλημα αντιμετωπίζοντας τη Grape και το Sour Bunch, με τη βοήθεια του αστεριού Stella.

Με τη βοήθειά της μπορεί να κοντράρει σε δύναμη όλα τα κακόβουλα μέλη του Sour Bunch, όπως και να εξελίσσεται σε διαφορετικές μορφές, με καθεμία από αυτές να ειδικεύεται σε διαφορετικό σκοπό. Στο τρέιλερ βλέπουμε τέσσερις από αυτές και συγκεκριμένα τις Swordfighter Peach, Detective Peach, Patissier Peach και Kung-Fu Peach. Στην πρώτη και την τελευταία η Peach δείχνει παραπάνω από ικανή να μοιράσει κύλο, ενώ οι ενδιάμεσες φαίνεται πως τη βοηθούν να ανακαλύψει αντικείμενα και να φτιάξει συνταγές προς όφελός της.

Η Nintendo υποστηρίζει πως υπάρχουν κι άλλες μορφές να ανακαλύψουμε στο πλήρες παιχνίδι, το οποίο έχει πια τίτλο (προγουμένως το γνωρίζαμε ως Untitled Peach Game) και ημερομηνία κυκλοφορίας στις 22 Μαρτίου του 2024. Τα pre-orders έχουν φυσικά ανήξει στο Nintendo eShop!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.