ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στο State of Play του Σεπτεμβρίου ίσως δούμε το PS5 Pro

Παραμένει on track το αναβαθμισμένο μοντέλο!

Ο μόνος που μπορούμε να εμπιστευόμαστε 100% για φημολογούμενες παρουσιάσεις του PlayStation είναι ο Jeff Grubb, χάρις στο πολύ επιτυχημένο ιστορικό που έχει δημιουργήσει με σχετικά ρεπορτάζ. Ο ίδιος κύριος μας λέει σήμερα πως θα συμβεί ξανά ένα PlayStation σόου μέσα στον επόμενο μήνα, όμως αυτό το σχέδιο της Sony φέρει αστερίσκους.

Αρχικά ο Grubb υπογραμμίζει πως πρόκειται για State of Play και όχι PlayStation Showcase. Κάνουμε αυτόν τον διαχωρισμό καθότι η Sony έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει τα PlayStation Showcases ως πιο "high profile" συμβάντα, με σίγουρες first-party παρουσίες. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εξισώνεται λίγο η κατάσταση, εφόσον έχουμε συμβεί πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πραγματάκια σε State of Play. Όπως και να 'χει, ο ρεπόρτερ του VentureBeat ήταν ξεκάθαρος πως αυτό που θα δούμε δεν θα βαφτιστεί PlayStation Showcase.

Το δεύτερο κομμάτι υπό εξέταση είναι η περίπτωση του PS5 Pro. Ο Grubb αναφέρει ότι η Sony εξακολουθεί να θέλει να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ενώ εξαιτίας αυτού πήρε την πρωτοβουλία να μας μιλήσει και για τα παραπάνω, θέλοντας να μας παραπέμψει στο ότι ίσως αυτά τα δύο μεγάλα σημεία για το marketing του PlayStation ταυτίζονται. Δεν ειπώθηκε ρητά ότι πιστεύει ή άκουσε ότι τότε θα αποκαλυφθεί το βελτιωμένο PS5, αλλά τα αστέρια δείχνουν να ευθυγραμμίζονται. 

Τα έχουμε ξαναπεί, το PlayStation χρειάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του, αφού μετά και το Astro Bot απομένει μόνο το LEGO Horizon Adventures ως ορατό first-party PS5 game, με το Death Stranding 2 της Kojima Productions να παραμένει στο γενικευμένο 2025. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.