ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ρίχνει σαγόνια το story trailer του God of War Ragnarök

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Ανατριχίλα, δέος, σοκ. Το State of Play έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (σχεδόν) για κάθε PlayStation fan, αφού είχαμε διπλή ανακοίνωση για το God of War Ragnarök υπό τη μορφή συλλεκτικού χειριστηρίου του και του επικού story trailer του. 

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά που έγιναν, αφού μετά την ορδή ιαπωνικών games που κάλυψαν το 90% της παρουσίασης έπεσαν κοφτά πλάνα του προϋπάρχοντος CG trailer, καταλήγοντας σε μία ξεχωριστή έκδοση του DualSense στα χρώματα του God of War Ragnarök. Είναι το πρώτο από τα PS5 χειριστήρια με λευκή βάση, ενώ τα πλαϊνά του σημεία έχουν μία πολύ όμορφη μπλε απόχρωση. Στο touchpad πάνω υπάρχει ένα σχέδιο -μάλλον- των Sköll and Hati, ενώ μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το παιχνίδι στις 9 Νοεμβρίου. Όσοι θέλουν να κάνουν pre-order πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά από τις 27 Σεπτεμβρίου.

{youtube}uvZZvTRFbTs{/youtube}

Και εκεί που νομίζαμε πως θα μείνουμε μόνο με αυτό... έπεσε ξανά το logo των PS Studios και ξεκίνησε το καταπληκτικό trailer του παιχνιδιού. Τι είδαμε σε αυτό; Τον διάλογο των πρωταγωνιστών μας με τον Tyr, gameplay από όλα σχεδόν τα βασίλεια, συγκλονιστικά πλάνα με τις Βαλκυρίες και τους δύο λύκους και την απόγνωση που επικρατεί στη σχέση Kratos και Atreus. Το budget του παιχνιδιού φαίνεται να έχει ξεφύγει, τα περιβάλλοντα, τα χρώματα είναι συγκλονιστικά και το gameplay φαίνεται εθιστικότατο, στα πρότυπα που έθεσε φυσικά ο τίτλος του 2018. Είναι κρίμα να σας πω περισσότερα, απολαύστε το:

{youtube}hfJ4Km46A-0{/youtube}

Το God of War Ragnarök θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για PS4 και PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88