ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το απόκρυφο story trailer του Gotham Knights

Δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μερικά λεπτά μετά το εντυπωσιακό και γεμάτο δράση story trailer του Suicide Squad: Kill the Justice League, η Warner Bros. Games παρουσίασε και το story trailer του Gotham Knights. Το συγκεκριμένο trailer μας συστήνει την μυστικιστική και απόκρυφη οργάνωση των κουκουβαγιών, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον νούμερο ένα εχθρό των ιπποτών της Gotham.

Στο νέο σκοτεινό trailer αντικρίζουμε τον Penguin να μιλάει με τον Nightwing και να του εξηγεί πως αν ο Batman και ο Jim Gordon δεν κατάφεραν να δαμάσουν την Gotham City, τότε η Batfamily δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να τα καταφέρει.

{youtube}TV2op47sKmY{/youtube}

Επιπλέον κατά την διάρκεια του DC Fan Dome αποκαλύφθηκε και ένα behind the scenes trailer, με τους δημιουργούς να μιλάνε σχετικά με το πόνημα τους και τις επιρροές που είχαν.

{youtube}7Qjfw3KAleY{/youtube}

Πέραν των θεαματικών trailer που λάβαμε, δεν καταφέραμε να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gotham Knights, με το παράθυρο του 2022 να παραμένει.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88