ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Story trailer και δωρεάν demo για το Prince of Persia: The Lost Crown

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα.

Μπορεί το 2023 να μας αφήνει σιγά-σιγά, το 2024 για το gaming όμως θα ξεκινήσει πολύ δυνατά και την ευθύνη έχουν εν μέρει η Ubisoft και το νέο Prince of Persia. Το side-scroller της Ubisoft Montpellier πλησιάζει και είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με το story του μέσω ενός τρέιλερ στα The Game Awards, το οποίο εξηγεί πάνω-κάτω το τι συμβαίνει. Το point είναι ότι επικρατεί διαφθορά στην Περσία, προδοσίες και ανατρεπτικά γεγονότα και έτσι ο πρωταγωνιστής μας, ο Sargon, θα χρειαστεί να μετατραπεί από πολεμιστής σε ήρωα του πολιτισμού του. Βέβαια, όταν παρατηρεί πως ο χρόνος δεν λειτουργεί στα φυσιολογικά του καταλαβαίνει πως η αποστολή του για τη σωτηρία του φίλου του και actual πρίγκιπα θα είναι πολύ δυσκολότερη από το διαφαινόμενο.

Σουρπρίζ! Μία εβδομάδα προ της κυκλοφορίας του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στις 11 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν δοκιμαστικό demo, ούτως ώστε να μπορέσει κάθε ενδιαφερόμενος να εξετάσει κατά πόσο του ταιριάζει το metroidvania στοιχείο και αν θα δεθεί με ένα Prince of Persia παιχνίδι που φαίνεται πως αναμειγνύει κάθε προκάτοχό του προς το τελικό αποτέλεσμα.

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.