ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προκαλεί ανατριχίλα το νέο τρέιλερ του Stray Souls

Έρχεται το Φθινόπωρο πάνω στην Unreal Engine 5!

Η Jukai Studio ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουριο αποκαλυπτικό τρέιλερ για το νέο psychological horror και πρώτο τους παιχνίδι, Stray Souls. Σύμφωνα με την επίσημη αυτή ανακοίνωση το παιχνίδι θα βρίσκεται στα χέρια μας το επερχόμενο Φθινόπωρο και θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω του Steam.

Όπως θα δούμε παρακάτω στο σχετικό βίντεο, πρόκειται για ένα τρίτου προσώπου action-horror το οποίο φαίνεται να μοιράζεται κοινά σημεία με αρκετά γνωστά παιχνίδια του είδους. Κάνουν την εμφάνιση τους στοιχεία όπως το ατελείωτο και χαοτικό δάσος στο Blair Witch, το ομιχλώδες τοπίο του Silent Hill καθώς και από το συγκεκριμένο φαίνεται να μην λέιπει μια μικρή δόση ανάλαφρης κολεγιακής Αμερικανιάς.

{youtube}5gXhuSmVATo{/youtube}

Η ιστορία του παιχνιδιού βασίζεται πάνω στον νεαρό Daniel. Όλα φαίνεται να πάνε ιδανικά για αυτόν καθώς έχει κληρονομήσει το σπίτι της μυστήριας γιαγιάς του κάπου κοντά στο ομιχλώδες και απόμακρο Aspen Falls. Αυτή του η τύχη θα του γυρίσει σύντομα την πλάτη μετά την απρόσμενη γνωριμία του με μία γυναίκα που όπως φαίνεται γνωρίζει αρκετά καλά το σκοτεινό παρελθόν που κρύβει αυτό το μέρος.

Οι παίκτες με τις αποφάσεις τους καλούνται να εξερευνήσουν τις γύρω περιοχές, να επιλέξουν κατάλληλα αν θα ακολουθήσουν μάχη σώμα με σώμα ή κάποια πιο stealth προσέγγιση στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν τις ορδές των εχθρών και των bosses, να διαχειριστούν το απόθεμα τους σε όπλα και προμήθειες και να χαράξουν οι ίδιοι την πορεία του Daniel ξετυλίγοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το κουβάρι της σκοτεινής αλήθειας.

Οι developers έχουν τονίσει πως πρόκειται για μία next-gen εμπειρία τρόμου αφού ο τίτλος έχει αναπτυχθεί πάνω στη μηχανή γραφικών της Unreal Engine 5. Το καινούριο τρέιλερ ήρθε και επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω καθώς δείχνει οπτικά πανέμορφο. Τα περιβάλλοντα και οι φωτισμοί όσο και τα animations του προσώπου, μας επιβεβαιώνουν πως πλέον μπαίνουμε για τα καλά σε μία εποχή που θα αφορά σχεδόν ολοκληρωτικά την επόμενη γενιά.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88