ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Streamer νίκησε και τα 165 bosses του Elden Ring δίχως να δεχτεί hit

Δεν έχουν τελειωμό τα επιτεύγματα στα Lands Betweens!!

Είχαμε τη μυστηριώδη Letmesolothem, που έκανε πλάκα με τα bosses στο Elden Ring και είχαμε το speedrun του Elden Ring που έγινε σε λιγότερο από επτά λεπτά! Τώρα έχουμε και άλλο..! Ο streamer GinoMachino, στο Twitch, κέρδισε πρόσφατα και τα 165 bosses του Elden Ring χωρίς να δεχτεί hit σε livestream! 

Μιλάμε για ΟΛΑ τα bosses χωρίς να δεχτεί ένα χτύπημα..! (άρρωστο). Κάποιοι είναι ακόμα κολλημένοι στη Malenia 10 ώρες, εγώ έφαγα ταλαιπωρία και άπειρο ξύλο στα 2 Valiant Gargoyles, εσείς; Όπως και να έχει, ο GinoMachino από την άλλη μπήκε σε god mode και εμείς λέμε respect. Το run που έκανε είναι εξαιρετικά δύσκολο ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι της FromSoftware! 

Ο GinoMachino είχε δηλώσει: “Θα ολοκληρώσω το Elden Ring νικώντας όλα τα bosses χωρίς να δεχτώ χτύπημα" και πάνω από επτά μήνες αργότερα, το έκανε!

"Holy Sh**t παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάναμε. Μπήκα σήμερα χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση φίλε”, είπε ο GinoMachino στο τέλος του stream. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα αυτό την ώρα που πολλοί παίκτες ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι σαν κοινοί θνητοί.. 

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88