ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Streamer τερμάτισε όλα τα Souls παιχνίδια χωρίς να δεχθεί χτύπημα

Η γένεσις ενός πολεμιστή!

Δεν είναι λίγα τα feats τα οποία ολοκληρώνονται από την gaming κοινότητα σε διάφορα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, από speedruns μερικών λεπτών σε παιχνίδια τύπου Fallout, μέχρι το να μην δέχονται χτυπήματα σε παιχνίδια που έχουν βασανίσει τους gamers, όπως στο Souls genre. Το πιο πρόσφατο achievement σε αυτή την κατηγορία όμως προήλθε από τον dinossindgeil, που κατάφερε να τερματίσει όλα τα Souls παιχνίδια (μαζί με το πρόσφατο Elden Ring), το ένα πίσω από το άλλο χωρίς να δεχτεί ίχνος από hit. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για ένα κατόρθωμα, του οποίου βασικά στοιχεία είναι η υπομονή και η στρατηγική και από ότι φαίνεται ο εν λόγω streamer είχε άπλετα και από τα δύο.

Άλλα γνωστά τέτοιου τύπου accomplishments είχαν επιτευχθεί στο παρελθόν, αλλά χωρίς να περιέχουν το Elden Ring ή παρόμοιου τύπου όπως το να σκοτώνουν bosses με one hit. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο dinossindgeil δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα ευτυχίας του γι’ αυτό το gaming κατόρθωμα και η απορία μας είναι πως θα προσπαθήσει να καταφέρει κάτι ακόμα πιο δύσκολο.

Κλείνοντας με ένα μήνυμα από καρδιάς, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να υπάρχει η θέληση!

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88