ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Street Fighter 6: Νέο trailer με τρεις χαρακτήρες και συνολικό ρόστερ

Zangief & Cammy επιστρέφουν!

Στο χθεσινό State of Play η Capcom μας παρουσίασε νέους ‘ξυλοδάρτες’ που θα ενταχθούν στο ρόστερ του Street Fighter 6. Τα ονόματα τους Zangief και Cammy, που είναι ήδη γνωστοί στους fans από προηγούμενα games και το νέο κορίτσι, η Lily, αποκαλύφθηκαν στο νέο gameplay τρέιλερ του State of Play. Η Capcom δήλωσε  "Η αρκούδα, το πουλί και η μέλισσα συμπληρώνουν το launch ρόστερ 18 χαρακτήρων του Street Fighter 6 και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023". Οι υπόλοιποι χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί είναι οι Luke, Jamie, Manon, Kimberly, Marisa, Lily, JP, Juri, Dee Jay, Cammy, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-Li, Zangief και Dhalsim.

{youtube}8AM3PfmG1tk{/youtube}

Τι λέτε θα μπείτε στον κόσμο του Street Fighter 6; Οι παλιοί και γνώστες πάντως θα έχουν και την ευκαιρία να διαγωνιστούν για ένα εκατομμύριο δολάρια στο Capcom Cup. Για όσους όμως θέλουν κάτι πιο κοντά σε πιο παραδοσιακό single-player η Capcom θα προσθέσει το World Tour στο νέο Street Fighter,  το οποίο το λέει πως θα είναι μια "immersive single-player story εμπειρία". Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S και Steam.

Πηγή: VGC

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88