ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sucker Punch καταργεί τις φήμες για νέα Sly και inFAMOUS

Αβέβαιη η επιστροφή τους.

Τα όνειρα πολλών PlayStation fans καταστράφηκαν μέσα σε λίγες προτάσεις, αφού η αγαπημένη Sucker Punch Productions ακύρωσε κάθε φήμη για επιστροφή δύο πολύ ποιοτικών PS franchises. Υπήρχαν πολλές φήμες που ήθελαν τους δημιουργούς του Ghost of Tsushima να ετοιμάζει ένα νέο inFAMOUS, αξιοποιώντας όλη την ισχύ του PS5, όπως και αρκετές άλλες αναφορές για comeback του Sly Cooper, του ρακούν-ληστή που έκλεψε αρκετές καρδιές στη γενιά του PS2. Δυστυχώς, το blog post της Sucker Punch καταργεί όλες αυτές τις εικασίες εφόσον, στην παρούσα φάση, κανένας δεν έχει αναλάβει να επαναφέρει κάποιο από τα δύο IPs.

Η ενημερωτική σελίδα που ανέβηκε στο site της Sucker Punch είχε ως κύριο στόχο να μας ενημερώσει για το server maintenance του inFAMOUS 2, όπως και να αναφερθεί στο ξεκίνημα των εορτασμών για τα 25 χρόνια που κλείνει η εταιρεία τον ερχόμενο Οκτώβριο. Μέσα σε αυτά όμως κατάφερε και να στριμώξει μία μεγάλη δήλωση:

Όσο τα games μας συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε σκέλος και πολυπλοκότητα απαιτούν την πλήρη προσοχή του studio μας. Με την έμφαση που δίνουμε στο τωρινό μας project δεν έχουμε πλάνα για να επισκεφτούμε ξανά τα inFAMOUS ή Sly Cooper αυτή τη στιγμή και κανένα άλλο studio δεν δουλεύει πάνω σε projects που σχετίζονται με αυτά τα franchises. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι πολύ αγαπημένοι και κοντά στις καρδιές μας και ενώ δεν θα λέγαμε ποτέ όχι στο να ξανανοίξουμε αυτές τις πόρτες αργότερα, για την ώρα δεν υπάρχουν inFAMOUS ή Sly Cooper games υπό ανάπτυξη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, θα αργήσουμε πολύ να δούμε οποιοδήποτε από αυτά τα δύο σύμπαντα να επιστρέφει μετά από αυτή την επίσημη τοποθέτηση, ενώ μετά και από αυτό το debunk όλα δείχνουν πως η Sucker Punch έχει βάλει πλώρη για το επόμενο Ghost of Tsushima. 

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88