ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ρεπορτάζ: Η κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill the Justice League αναβάλλεται ξανά

Λόγω της αρνητικής ανταπόκρισης στο Battle Pass.

To Suicide Squad: Kill the Justice League δέχεται άλλη μία αναβολή κυκλοφορίας, σύμφωνα με έμπιστες πηγές.

Όλοι απογοητευτήκαμε όταν ανακαλύψαμε ότι το Suicide Squad: Kill the Justice League θα έχει Battle Pass, και φαίνεται ότι η Rocksteady δεν έμεινε απροβλημάτιστη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Jason Schreier, αλλά και αναφορά του Insider Gaming, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα πάρει κι άλλη αναβολή. Η ανακοινωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 26 Μαρτίου δε θα ισχύσει και μεταφέρεται προς τελευταίο οικονομικό τρίμηνο (Q4) του έτους. Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, να δούμε το Suicide Squad της Rocksteady από Οκτώβριο και μετά.

Στο τελευταίο State of Play – και πρώτο για το 2023 – είδαμε εκτεταμένο trailer του παιχνιδιού. Η δυσαρέσκεια των fans με την κατεύθυνση του παιχνιδιού ήρθε όταν η Rocksteady αποκάλυψε τα GAAS (games as a service) στοιχεία του: κοινώς, το Battle Pass.

{youtube}zBczhEOp-m0{/youtube}

"Θα προσφέρουμε πολύ νέο περιεχόμενο στους παίκτες μας", είχε δηλώσει ο διευθυντής προϊόντων του στούντιο Darius Sadeghian. «Θα έχουμε νέους playable χαρακτήρες, νέα όπλα και νέες αποστολές. Για τους παίκτες που τους αρέσει να εξατομικεύουν την εμφάνισή τους, θα προσφέρουμε ένα Battle Pass μάχης που περιέχει μόνο cosmetics.» Πράγμα που σημαίνει ότι το game θα έχει περιεχόμενο κλειδωμένο πίσω από in-game πληρωμές. Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα είναι επίσης «πάντα online». Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο internet, ακόμα κι αν παίζετε solo.

Προς το παρόν, η  Warner Bros. Games δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την καθυστέρηση. Η αναβολή αυτή δε θα είναι η πρώτη. Το Suicide Squad της Rocksteady ήταν αρχικά προγραμματισμένο για κυκλοφορία εντός το 2022.

Εκτός της αρνητικής ανταπόκρισης των fans στο Battle Pass και την απόφαση να είναι GAAS, o Jason Schreier σημειώνει – στο Twitter – και μία ακόμα κακή συνθήκη που ίσως θέλει να αποφύγει το στούντιο. “Αυτή η καθυστέρηση μετακινεί επίσης το Suicide Squad από ένα γεμάτο παράθυρο κυκλοφορίας που περιλαμβάνει επί του παρόντος νέα παιχνίδια Zelda, Diablo και Final Fantasy”, αναφέρει ο δημοσιογράφος του Bloomberg.

Πηγή: Insider Gaming

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88