ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστρέφει το Summer Game Fest το 2022

Έρχεται για να "σκοτώσει" την E3.

Πολύ λίγο μετά την ανακοίνωση της E3 πως το φετινό event ΑΝ υπάρξει θα είναι ψηφιακό, ο Geoff Keighley άρπαξε την ευκαιρία για να επιβεβαιώσει σε όλους μας πως το Summer Game Fest επιστρέφει σαν διαρκές event, με κανονικότατη τελετή έναρξης, ανάλογη του περσινού Kickoff Live. Και θα θέλετε να το δείτε, αν σκεφτείτε πως στην περσινή παρουσίαση είδαμε τίτλους όπως το Tiny Tina`s Wonderland, το Death Stranding Director`s Cut και φυσικά την ανάσταση του Elden Ring μετά από διετία σιωπής.

Το timing της αποκάλυψης από τον Καναδό enterpreneur, δείχνει βέβαια την ξεκάθαρη διάθεσή του να δείξει τα νύχια του απέναντι στην E3, ένα θεσμό που όλο και χάνει τις δυνάμεις του και φέτος φαίνεται περισσότερο από ποτέ να κρέμεται σε μία λεπτή κλωστή, σε βαθμό που είτε θα τρέξει δημιουργικά και ομαλά σε ψηφιακή μορφή, είτε θα σημάνει την σταδιακή πτώση της μεγαλύτερης gaming έκθεσης. 

Ο Geoff και τα shows του συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο την υποστήριξη του κόσμου και αν έχουμε ανάλογη συμμετοχή από τους publshers στη φετινή καμπάνια σίγουρα θα πρέπει να την παρακολουθούμε στενά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο site του Summer Game Fest για να λαμβάνετε emails με ενημερώσεις για ημερομηνίες και το πρόγραμμα, όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88