ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πάνω από 30 games στο εναρκτήριο event του Summer Game Fest

Πλούσιο αναμένεται να είναι το show του Geoff Keighley.

Το Summer Game Fest ανοίγει της ψηφιακές του πύλες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Geoff Keighley, παρουσιαστή και διοργανωτή του event, να μας προϊδεάζει για το τι επρόκειτο να παρακολουθήσουμε. Η πρώτη παρουσίαση ξεκινάει αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να παρακολουθήσουμε πάνω από 30 παιχνίδια, μερικά από τα οποία κάποια θα τα δούμε για πρώτη φορά, ενώ θα μάθουμε και για την εξέλιξη κάποιων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Επίσης θα παρευρεθούν διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Jeff Goldblum και ο Giancarlo Esposito, θα ακούσουμε μουσικές ερμηνείες και εννοείται πως δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις. 

Από τις αυριανές ανακοινώσεις, μόνο για τις δύο έχουμε καθαρή εικόνα, με την πρώτη να είναι το επόμενο παιχνίδι της Gearbox, που ακούγετε πως θα είναι spin-off των Borderlands, ενώ η δεύτερη θα μας εξηγήσει τι αναμένεται ναι δούμε στην 4η season του Call of Duty: Warzone.

Να ξεκαθαρίσουμε πως, όπως είπε ο Geoff Keighley, οι πλειονότητα των publishers που έχουν έρθει σε συμφωνία με το Summer Game Fest θα έχουν κάτι να δείξουν στο Kick-Off Show, σημαντική λεπτομέρεια αν θυμηθούμε πως υπάρχουν μεγάλα ονόματα στο line-up της διοργάνωσης όπως αυτά των PlayStation, Activision, Bandai Namco, και άλλες. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88