ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ταινία Super Mario: Κόψαμε ήδη εισιτήρια με το φανταστικό τελικό trailer

Yahoo! και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Στο άκουσμα πως ο Chris Pratt θα χαρίσει τη φωνή του στην - arguably - ιστορικότερη φιγούρα του gaming, πολύς κόσμος ξίνισε και αμφισβήτησε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Nintendo αυτό το animated φιλμ. Καταλαβαίνω τις δεύτερες σκέψεις όλων γύρω από το συγκεκριμένο casting, παρ` όλα αυτά δεν μπορώ να μην εκφράσω πως αυτό που έχω δει και συνεχίζω να βλέπω σε κάθε trailer είναι πέρα για πέρα ενθουσιαστικό. Το τελικό trailer του The Super Mario Bros. Movie τα έχει όλα. Χαρακτήρες, φιλικούς και μη, περιβάλλοντα, υπέροχο animation, παιδικό χιούμορ και το σημαντικότερο: τα vibes στα οποία μας έχουν συνηθίσει τα Super Mario Games. Ειλικρινά βλέπω μία ταινία που έχει όλα τα φόντα να σημειώσει ρεκόρ στο box office για την κατηγορία του και σίγουρα για τις μεταφορές των video games στο σινεμά. 

{youtube}DdD9geN6erk{/youtube}

Από τον Bowser του Jack Black στην Peach της Anya-Taylor Joy, όλα φαίνονται τέλεια στημένα για μία περιπέτεια που θα βρει τον Mario να διασώζει τον Luigi, συναντώντας εξίσου αγαπημένα πρόσωπα στο ταξίδι του όπως ο... φλεγόμενος Donkey Kong! Είδαμε και μία ματιά από Mario Kart αναφορές και η ταινία δείχνει πως πραγματικά θα αποτελέσει χάρμα οφθαλμών για μικρούς και μεγάλους που θα σπεύσουν να την παρακολουθήσουν στον κινηματογράφο. Η παγκόσμια πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88