ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο survival game στο σύμπαν του Terminator από τη Nacon

Δείτε το πρώτο teaser.

Η παρουσίαση του Nacon Connect δεν περιείχε πολλές εκπλήξεις αν εξαιρέσουμε την ανακοίνωση ενός ολοκαίνουριου game για το franchise του "Εξολοθρευτή". Μέσω του παρακάτω teaser, η Nacon Milan μας επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει ένα survival game στο σύμπαν του Terminator, το οποίο θα αργήσουμε πολύ να δούμε, εφόσον θα βρίσκεται σε ανάπτυξη "στο μακρύ μέλλον". Θέλουν κοινώς απλά να μας φυτέψουν στο υποσυνείδητο το ταίριασμα του Terminator με ένα ιδανικό για τη σειρά genre.

{youtube}_HNPT7efHq0{/youtube}

Στο σύντομο αυτό teaser δεν είδαμε πολλά, πέραν από την επιβλητική παρουσία ενός T-800 endoskeleton, έτοιμο να προκαλέσει το χάος. Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτό το project μάθαμε στο δελτίο τύπου της Nacon: "Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Nacon Connect, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το επόμενο μεγάλο μας project, τα γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται στον κόσμο του Terminator, ενός από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά franchises ταινιών. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν post-apocalyptic ανοιχτό κόσμο και περιλαμβάνει μία αυθεντική ιστορία που βασίζεται στα γεγονότα των ταινιών. Παίζετε ως ένα group επιζώντων της αποκάλυψης που παλεύει να παραμείνει ζωντανό στην περίοδο μεταξύ της Judgment Day και της δημιουργίας της αντίστασης του John Connor".

Οι fans του franchise προφανώς και αντιλαμβάνεστε τη σημασία των παραπάνω όρων, ενώ χαιρόμαστε να βλέπουμε τη Nacon να αξιοποιεί ακόμα ένα μεγάλο license τελευταία, μετά από αυτό του The Lord of the Rings.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88