ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συλλεκτικό Switch και νέο gameplay για το Zelda: Tears of the Kingdom

Παρουσιάστηκαν από κοινού στο livestream της Nintendo!

Όπως μας υποσχέθηκε η Nintendo ένα 24ωρο νωρίτερα, δημοσιεύθηκε ένα περίπου 10λεπτο gameplay video του πολυαναμενόμενου The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, με επεξηγήσεις του Eiji Aonuma, παραγωγού του παιχνιδιού. 

Το demo ξεκίνησε δείχνοντας τον Link να έχει ελεύθερη τη χαίτη του και να έχει ανέβει πάνω σε ένα mount για να περιπλανηθεί στον κόσμο του παιχνιδιού, ο οποίος είναι τόσο αλλαγμένος που "θα ξεμέναμε από χρόνο" αν συζητιόντουσαν όλα σε αυτό το Direct. Νωρίς-νωρίς βλέπουμε τη νέα ικανότητα του Link, ονόματι `recall`, μέσω της οποίας μπορεί να ελέγξει πεσμένα βράχια από τις αιωρούμενες τοποθεσίες και να επισκεφτεί τα Sky Islands που βρίσκονται πάνω από τη Hyrule. Στην πορεία βλέπουμε το `fuse`, ένα άλλο νέο ability που επιτρέπει στον Link να συνδυάζει αντικείμενα που βρίσκει στον ανοιχτό κόσμο του Tears of the Kingdom. Κάπως έτσι μετέτρεψε ένα σχεδόν κατεστραμμένο κλαδί σε ένα βραχώδες πολεμικό κράμα, επιτρέποντάς του να διαλύσει πιο εύκολα τους Constructs (νέοι εχθροί). Για το traversal και την επίλυση των γρίφων είδαμε το `ultrahand`, ακόμα μία νέα προσθήκη στις δεξιότητες του Link, που του επιτρέπει να παραμετροποιεί τα αντικείμενα του χώρου, ώστε να αποκτά πρόσβαση σε νέες τοποθεσίες και σημεία που φυσιολογικά δεν μπορούσε να φτάσει. Μία γρήγορη εναέρια πτώση του Link πραγματικά μας συγκλόνισε, όσον αφορά στο σκέλος του παιχνιδιού, εφόσον δείχνει πόσα στρώματα επιπέδων μπορούμε να συναντήσουμε στο sequel του κορυφαίου βιντεοπαιχνιδιού του 2017.

{youtube}a6qna-ZCbxA{/youtube}

Η παρουσίαση έκλεισε με κάτι που δυστυχώς είχε διαρρεύσει και μιλάμε φυσικά για τα συλλεκτικά αντικείμενα που θα συνοδεύσουν την τεράστια αυτή κυκλοφορία. Λίγο νωρίτερα από το launch του παιχνιδιού, στις 28 Απριλίου συγκεκριμένα, θα λανσαριστεί ένα συλλεκτικό μοντέλο του Nintendo Switch OLED, στα χρώματα του Tears of the Kingdom, μαζί με νέο Pro Controller, ξεχωριστά Joy-Cons και θήκη. Minimal και πανέμορφο, όπως άλλωστε ήταν και τα περισσότερα μοντέλα του Switch, δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο limited-edition κομμάτι, αφιερωμένο σε αποκλειστικότητα του ιαπωνικού κολοσσού.

Έχουμε πειστεί πια πως το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα αποτελέσει εμβληματική συνέχεια του Breath of the Wild και αναμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του στις 12 Μαΐου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88