ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συλλεκτικό DualSense για το Astro Bot ανακοίνωσε η Sony

Ένα χειριστήριο μες στην τσαχπινιά!

Μία μεγάλη, όπως αποδεικνύεται, κυκλοφορία για το PlayStation δεν θα μπορούσε να μη συνοδευτεί και από το κατάλληλο ασορτί hardware. Μόλις τώρα η Sony αποκάλυψε το DualSense Wireless Controller - Astro Bot Limited Edition που, όπως δηλώνει, αποτελεί ένα περιορισμένων αποθεμάτων προϊόν εμπνευσμένο από το επερχόμενο Astro Bot και την ομώνυμη μασκότ του PlayStation.

Ξεκινώντας από τις 9 Αυγούστου θα μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία του συγκεκριμένου συλλεκτικού controller, ώστε να εξασφαλίσετε ένα κομμάτι κατά τη διάθεσή του στην αγορά που - καθόλου τυχαία - θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, μαζί με το παιχνίδι. Εννοείται πως το συγκεκριμένο DualSense πωλείται ξεχωριστά και θα κοστίζει 79.99€.

Όσον αφορά το παρουσιαστικό του, το Astro Bot controller είναι το πρώτο χειριστήριο της PS5 οικογένειας με λευκή βάση, έχοντας μπλε λαβές, θαλασσί σύμβολα στα κουμπιά του και τα γλυκά ρομποτο-ματάκια του μικρού ήρωα πάνω στο touchpad. Μερικές γκρι γραμμές/λεπτομέρειες το κάνουν να φαίνεται πιο sci-fi/cyberpunk και σίγουρα αποτελεί την πιο φωτεινή επιλογή μεταξύ των PS5 χειριστηρίων.

Με την παρουσίασή του η Team Asobi εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να μας υπενθυμίσει ότι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το DualSense πρωταγωνιστούν στο νέο της παιχνίδι. Πρόκειται να αισθανθούμε διαφορετικά τον Astro Bot όταν πατά σε χώμα, γρασίδι, άμμο, μέταλλο και πάγο, χάρις στο haptic feedback, ενώ τα adaptive triggers εξελίχθηκαν ούτως ώστε να μεταφέρουν ακόμα πιο πιστά τα αποτελέσματα των δυνάμεων του Astro Bot.

Όλα φαίνονται έτοιμα για το τεράστιο launch του παιχνιδιού στις 6 Σεπτεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.