ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συλλεκτικό DualSense στα χρώματα του Concord

Θα κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι!

Πληθαίνουν οι διαφημίσεις του επόμενου μεγάλου first-party παιχνιδιού του PlayStation, τώρα που μπαίνουμε σιγά-σιγά στον μήνα της κυκλοφορίας του. Παράλληλα με τη διάθεση του Concord σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 23 Αυγούστου θα συμβεί και η κυκλοφορία ενός νέου DualSense χειριστηρίου, εμπνευσμένο από το sci-fi PvP shooter της Firewalk Studios.

Το συγκεκριμένο controller είναι μαύρο στη βάση του και είναι ντυμένο από ένα διαστημικό εικαστικό σε ανοιχτό μπλε και πορτοκαλί χρώμα. Στο αριστερό μέρος βλέπουμε το διαστημόπλοιο των Northstar, ενώ στο δεξί υπάρχει ένας αστεροειδής, παραπέμποντας φυσικά στο θέμα του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη έκδοση του DualSense μπορεί να αποκτηθεί αποκλειστικά μέσω PlayStation Direct και μόνο στην Αμερική, οπότε θα χρειαστεί να έχετε άκρες στις ΗΠΑ για να το αποκτήσετε, χώρια που το απόθεμα θα είναι περιορισμένο. 

Έχοντας παίξει στην κλειστή και την ανοιχτή beta του Concord, μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μου εν όψει του παγκόσμιου launch στις 23 Αυγούστου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.