ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συλλεκτικό Xbox για το Deadpool & Wolverine κληρώνει η Microsoft

Όλοι το θέλουν για το κ*λ&χειριστήριο...

Την ερχόμενη εβδομάδα ολόκληρη η βιομηχανία της ψυχαγωγίας θα γιορτάσει την πρεμιέρα της ταινίας Deadpool & Wolverine, του τρίτου κατά σειρά φιλμ με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, που θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Hugh Jackman στη στολή του αγαπημένου μεταλλαγμένου. Στον χορό αυτής της τεράστιας κυκλοφορίας συναντάμε και τη Microsoft, η οποία ανέλαβε να προωθήσει το τεράστιο αυτό προϊόν της Marvel με έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε στο post ενός giveaway που τρέχει στο προφίλ του Xbox, μέσα από το οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε μία συλλεκτική, custom-made κονσόλα Xbox Series X με εικαστικό από τις προωθητικές αφίσες του Deadpool & Wolverine, δύο -και καλά- Deadpool-designed χειριστήρια και μία βάση στήριξης με δύο katana στο πίσω μέρος, ακριβώς όπως τοποθετεί ο "Pool" τα σπαθιά του στην πλάτη του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το account του Xbox και να κάνετε retweet το παραπάνω βάζοντας #XboxCheekyControllerSweepstakes στη λεζάντα.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων, βέβαια, ήταν το ζευγάρι από Xbox Wireless Controllers που παρουσιάζει μία σχεδιαστική... ιδιαιτερότητα: Στο πίσω μέρος του χειριστηρίου υπάρχει μία εξτρά, μαλακή επιφάνεια, η οποία μας παραπέμπει στα οπίσθια του Deadpool, που με πολλή χάρη και έλλειψη ντροπής φροντίζει να δείχνει σε κάθε ταινία του. Κατά τα άλλα, όλη η επιφάνεια του controller κουβαλά τις δερμάτινες υφές του αγαπημένου anti-hero.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι τις 11 Αυγούστου!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.