ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 σύμφωνα με την Ubisoft

Διόλου τυχαία η επανακυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού!

Το prequel που μετατράπηκε σε meme, λόγω του ότι πρωτοανακοινώθηκε το 2008, ξαναεμφανίστηκε το 2017 και σώπασε έκτοτε, φαίνεται πως παραμένει... ζωντανό! Όπως επιβεβαιώνει η Ubisoft μιλώντας για το Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition, το development του - κακά τα ψέματα - ξεχασμένου Beyond Good & Evil 2 εξακολουθεί να εξελίσσεται, ασχέτως του ότι έχει περάσει μία 7ετία από την τελευταία φορά που το είδαμε και ενώ δεν συνέβαινε καμία αναφορά στην περίπτωσή του μέχρι πρότινος. 

Από ό,τι φαίνεται, το Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition δεν αποτελεί απλά μία εκμετάλλευση της επετείου-συγκυρίας για να ξαναπουληθεί το παιχνίδι, αλλά σε δεύτερο ρόλο έρχεται για να "φρεσκάρει" τη μνήμη του πρώτου παιχνιδιού εν όψει της προόδου στη δημιουργία του Beyond Good & Evil 2. Δίχως να θέλουμε να παραθέσουμε κάποιο spoiler, στο Beyond Good & Evil: 20th Anniversary Edition θα βρείτε μία ευθεία αναφορά στο δεύτερο παιχνίδι, που δεν υπήρχε στην original έκδοση, κάτι που δείχνει ότι η Ubisoft κάνει double-down στην υπόσχεσή της να κλείσει επιτέλους την ανάπτυξη του δεύτερου game.

Έχουν συμβεί πολλά στα 15 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει το πρώτου reveal, από κακουχίες στο development μέχρι θανάτους βασικών στελεχών του project, όλα δείχνουν όμως να οδηγούν σε ένα αίσιο τέλος για την περίπτωση του Beyond Good & Evil 2 που, σύμφωνα με τον αξιόπιστο Tom Henderson, θα παρουσιαστεί σύντομα ξανά στις οθόνες μας, εφόσον η Ubisoft φέρεται να έχει ένα έτοιμο τρέιλερ να... "κάθεται".

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.