ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Συνεργασία ανάμεσα στον Cristiano Ronaldo και το Fatal Fury: City of the Wolves

Ο Πορτογάλος σταρ ετοιμάζει τρελό collab με την SNK!

Ο κόσμος του αθλητισμού και αυτός των eSports θα συναντηθούν με τον πλέον απρόσμενο τρόπο, εφόσον φαίνεται πως ο CR7 θα αποτελέσει κομμάτι του επερχόμενου και πολυαναμενόμενου - για κάθε fan των fighting games - Fatal Fury: City of the Wolves. Με ένα teaser που κοινοποίησε στα social προφίλ του ο ίδιος ο επιθετικός της Al Nassr, λαμβάνουμε την επιβεβαίωση ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - μάλλον ως playable χαρακτήρας - ο Cristiano Ronaldo θα κάνει guest εμφάνιση στην κανονική επιστροφή του franchise μετά από 26 χρόνια.

"Ένας θρυλικός παίκτης μπαίνει σε ένα θρυλικό παιχνίδι" αναγράφει χαρακτηριστικά το σχετικό teaser, προτού μας γίνει υπενθύμιση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Fatal Fury: City of the Wolves για τις 24 Απριλίου του 2025. Υποθέτουμε πως θα μάθουμε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετάσχει σε αυτό ο γνωστός ποδοσφαιριστής και most-followed άνθρωπος του κόσμου, πλησιάζοντας προς το launch του παιχνιδιού.

Μετά το επί χρόνων rivalry του Cristiano με τον Messi, φαίνεται ότι ο άλλοτε ηγέτης της Real και της Εθνικής Πορτογαλίας θα βρει νέο αντίπαλο στο πρόσωπο του Terry Bogard!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.