ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σύντομα θα αποκαλυφθεί το επόμενο παιχνίδι της Hazelight

Το δηλώνει ανοιχτά στα social media!

Χαζεύοντας στη ροή του Facebook παρατηρήσαμε το γεγονός πως η Hazelight, η ομάδα που μας χάρισε τα A Way Out και It Takes Two, ενημέρωσε το προφίλ της στο ΜΚΔ της Meta με το νέο της λογότυπο να φιγουράρει στην εικόνα προφίλ της και στο εξώφυλλό της. Το τυχαίο timing αυτού του re-branding εννοείται μας κίνησε την περιέργεια, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε μήπως η ομάδα του Josef Fares ετοιμάζεται για κάποια δημόσια παρουσία που κατέστησε αναγκαία την αποκάλυψη του ανανεωμένου της logo. Καθόλου τυχαία δεν ήταν εν τέλει αυτή η κίνηση, εφόσον ένας ακόλουθος της σελίδας της Hazelight ρώτησε ευθέως κατά πόσο αυτό συνδέεται με την επικείμενη αποκάλυψη του επόμενού της παιχνιδιού, με κάποιον διαχειριστή της σελίδας να απαντάει ξεκάθαρα "Ναι 😉"!

Γνωρίζουμε ήδη από τις αρχές του 2022 πως η Hazelight είχε βάλει μπρος για το επόμενο - κατά πάσα πιθανότητα co-op - project της, εφόσον ο Josef Fares μας είχε μιλήσει απευθείας στο SAVE THE GAME ζητώντας μας να ανυπομονούμε για το τι θα φτιάξουν μετά. Η σουηδέζικη ομάδα όμως δεν έχει δείξει ιδιαίτερα σημάδια ζωής στο μεσοδιάστημα, οπότε δεν έχουμε καμία απολύτως εικόνα της φάσης που βρίσκεται το παιχνίδι ή της ιδέας γύρω από την οποία περιστρέφεται. Όλα αυτά, βάσει των παραπάνω, φαίνεται πως θα αλλάξουν σύντομα και αυτομάτως μας δημιουργούνται απορίες για το αν η Hazelight συνεργάζεται ξανά με την EA Originals και κατά πόσο το παιχνίδι θα παρουσιαστεί αυτόνομα ή θα αποτελέσει κομμάτι κάποιας μεγαλύτερης gaming παρουσίασης (π.χ. State of Play, Nintendo Direct, κλπ).

Το τελευταίο παιχνίδι της Hazelight ήταν φυσικά το It Takes Two, που είχε κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου του 2021, άρα αύριο συμπληρώνει 3 χρόνια στην αγορά, και είχε κερδίσει τον τίτλο του Game of the Year για την αντίστοιχη χρονιά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.