ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Μάρτιο του 2023 έρχεται τελικά το remake του System Shock

Ύστερα από πολλαπλές αναβολές.

Το remake του first-person action-adventure game που κυκλοφόρησε αρχικά το 1994, παρόλο που ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2016, έχει ήδη υποστεί τέσσερεις αναβολές. Η τέταρτη τοποθετεί τη κυκλοφορία του παιχνιδιού στον Μάρτιο του 2023, κάτι που ανακοινώθηκε σήμερα στη kickstarter σελίδα του τίτλου.

{youtube}kgiYOcZwk9A{/youtube}

“Όπως μερικοί από εσάς ήδη αναφέρατε αυτή δεν είναι η πρώτη μας φορά που ανακοινώνουμε ένα αβέβαιο παράθυρο κυκλοφορίας, αλλά τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν αλλάξει. Η κλίμακα και το μέγεθος του project έχουν εξελιχθεί δραματικά και η συμμετοχή της Prime Matter μας έχει επιτρέψει να επικεντρωθούμε σε quality-of-life βελτιώσεις, bug fixing, και localization support – τα τελευταία μεγάλα βήματα προς την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι.", ανέφερε στο kickstarter update ο developer Nightdive Studios.

Το update μας δίνει, επίσης, μια ματιά σε νεα visual effects και διάφορους εχθρούς, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας το παρακάτω link.

Πηγή: kickstarter.com

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88