ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα "χώνει" στο απογοητευτικό Suicide Squad η Warner Bros.

Επικίνδυνων διαστάσεων αποτυχία για τη Rocksteady.

Ήρθε η ώρα για την WB να μας μιλήσει για τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα του 2024 και oh boy, δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, ιδίως όταν μπαίνουν σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Κατά 400 εκατομμύρια δολάρια χαμηλότερα βρέθηκαν τα κέρδη του gaming τμήματος μία χρονιά αργότερα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό ότι στην μεν περίπτωση είχαμε το Hogwarts Legacy και στη δε το Suicide Squad: Kill the Justice League. Για το δεύτερο που, μεταξύ μας, δεν τα πήγε καθόλου καλά εμπορικά φαίνεται να απασφάλισε ο David Zaslav, CEO της WB Discovery.

Για "απογοήτευση ύψους και απώλειας 200 εκατομμυρίων" κάνει λόγο ο Zaslav, δηλώνοντας φωναχτά ότι η Rocksteady έπιασε για πρώτη φορά τέτοιο πάτο, παίζοντας μάλιστα εντός του Arkhamverse, μέσα στο οποίο γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία τα περασμένα χρόνια. Αυτό το στραβοπάτημα πλέον είναι πολύ αργά για να συμμαζευτεί, αφού ούτε η post-launch υποστήριξή του δεν φαίνεται να αναζωπύρωσε ούτε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον του κοινού να το παίξει. 

Με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δεν μπορούμε παρά να ανησυχούμε για το μέλλον του υπερταλαντούχου βρετανικού στούντιο, εφόσον υπάρχουν περιπτώσεις που, από ό,τι φαίνεται, ούτε οι επιτυχίες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ασυλία μίας ομάδας ανάπτυξης.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.