ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα μπορούν να "τρέξουν" το Assassin's Creed Mirage

Όπως και τα RE4 Remake και RE Village.

Πανίσχυρα αποδεικνύονται τα νέα μοντέλα τηλεφώνων της Apple, γνωρίζοντας πως μέσα στα ήδη δεκάδες χαρακτηριστικά που επιδεικνύουν τη δύναμη του επεξεργαστή τους συγκαταλέγεται και η δυνατότητα να υποστηρίζει και να τρέχει κανονικά AAA κυκλοφορίες του gaming. Ο ισχυρότατος A17 δείχνει να μην μασάει από τεχνικούς φραγμούς, με την Apple να υπόσχεται πως ένα iPhone 15 Pro ή ένα 15 Pro Max μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες παιχνιδιού μεγάλης ευκρίνειας. Ως αποτέλεσμα, στην Ubisoft και στην Capcom ετοιμάζουν ήδη μία iOS έκδοση για τα Assassin’s Creed Mirage και RE4 Remake αντίστοιχα, δύο games που οι ανώτερες αυτές κινητές συσκευές θα μπορούν να υποδεχθούν ως κανονική εφαρμογή του App Store.

Στο σχετικό απόσπασμα του Apple Event, όπου και παρουσιάστηκαν τα νέα smartphones, ακούσαμε πολλά για το πώς είναι εφικτό για τα τούμπανα αυτά μηχανήματα να καλύψουν ανάγκες που ένα Nintendo Switch ας πούμε, μία παιχνιδοκονσόλα, δεν είναι σε θέση να καλύψει:

«Το iPhone 15 Pro λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση απόδοσης από το τσιπ A17 Pro. Με μια νέα GPU 6 πυρήνων και μια πιο γρήγορη Neural Engine, γίνεται μια γελοία ισχυρή μηχανή παιχνιδιών για φορητές συσκευές, επιτρέποντας γραφικά υψηλότερης ποιότητας και πλούσιους, καθηλωτικούς κόσμους παιχνιδιών που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ σε smartphone.

Προσθέσαμε ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά στη GPU, όπως σκίαση πλέγματος, η οποία επιτρέπει στα παιχνίδια να δημιουργούν λεπτομερή περιβάλλοντα, ενώ αντλούν λιγότερη ενέργεια. Και για πρώτη φορά, έχουμε επιταχυνόμενη ακτινική ανίχνευση μέσω υλικού, με την ταχύτερη απόδοση ανίχνευσης ακτίνων σε οποιοδήποτε smartphone.

[…] Αυτό το νέο επίπεδο απόδοσης θα επιτρέψει νέα παιχνίδια για το iPhone 15 Pro που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο σε κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές ή Mac. Είναι η πρώτη φορά που η έκδοση κονσόλας του Assassin’s Creed θα είναι εγγενώς διαθέσιμη σε smartphone.»

Η Apple έκδοση του AC Mirage θα λανσαριστεί μέσα στο 2024, ενώ τα RE4 Remake και RE Village προσεγγίζουν το launch των νέων iPhone και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ιδίοις όμμασι το επίπεδο εμπειρίας που είναι ικανά να προσφέρουν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.