ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα Project C και Project D είναι τα επόμενα μυστηριώδη games του Sam Barlow

Αινιγματικός ο τρόπος ανακοίνωσης τους.

Η Half Mermaid, το studio με επικεφαλή τον γνωστό Sam Barlow, αρέσκεται στο να προσφέρει στον παίκτη μία εμπειρία γεμάτη με διάφορα μυστήρια και γρίφους, όπου ο παίκτης αναλαμβάνει να τα λύσει. Πρόσφατο παράδειγμα το εξαιρετικό Immortality, που τοποθετούσε τον gamer σε ρόλο σκηνοθέτη με στόχο την επίλυση της πλοκής του σεναρίου. 

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένες καταχωρήσεις στο Steam, τα επόμενα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας ονομάζονται «Project C» και «Project D» και αποτελούν μυστήριο πριν καν ανακοινωθούν πλήρως. Και τα δύο αυτά games μοιράζονται τον ίδιο ιδιαίτερο τρόπο «ανακοίνωσης», όμως όπως με τα ελάχιστα που μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.

Οι περιγραφές τους στο Steam αποκρύπτουν εσκεμμένα τις περισσότερες λέξεις, μη αφήνοντας μας να καταλάβουμε ακριβώς για το τι πρόκειται. Με τα όσα μπορούμε να καταλάβουμε το Project C είναι το νέο κινηματογραφικό game του Sam Barlow και της Half Mermaid που φέρνει κάτι νέο στα βιντεοπαιχνίδια, με τον παίκτης ΙΣΩΣ χάρις σε μία ικανότητας που διαθέτει και με τη βοήθεια ενός καλειδοσκοπίου να μπορεί να δει το μέλλον. 

Από την άλλη, το Project D φαίνεται εμφανώς πιο σκοτεινό, με όσες λέξεις να μπορούμε να διακρίνουμε να αναφέρονται σε «κάτι κακό» και κάτι που συνιστά την προσοχή. Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης τις λέξεις «νοσοκόμα» και «1983», που πιθανό να προδίδουν το μέρος που εκτυλίσσονται τα γεγονότα αλλά και την χρονολογία που βρισκόμαστε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναπτύσσεται και αυτό από τον Sam Barlow και την  Half Mermaid και θα είναι ένα survival horror.

Περίεργος μεν αλλά ενδιαφέρον τρόπος να teas-άρεις τα νέα σου games, καθώς αφήνεις τους παίκτες να ανυπομονούν για κάθε επόμενη ανακοίνωση τους. Η Half Mermaid ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι του μυστηρίου, ακόμα και χωρίς να έχει παραδώσει καν κάποιο χειροπιαστό game.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.