ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα The Crew 2 και The Crew Motorfest θα λάβουν offline mode

Για να μην "χαθούν" όπως το πρώτο.

Τα λάθη και τις αστοχίες που έγιναν με το αρχικό The Crew φαίνεται πως πάει να προλάβει η Ubisoft, καθώς θα προσθέσει offline mode τόσο στο The Crew 2, το οποίο αυτή τη στιγμή κοστίζει μόλις 1 ευρώ στο Steam αλλά και στις κονσόλες (μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου), όσο και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, The Crew Motorfest. 

Με αφορμή ενός showcase του The Crew Motorfest, η Ubisoft αναγνώρισε ως λογικά τα παράπονα της κοινότητας σχετικά με το πρώτο The Crew, το οποίο αφαιρέθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα και έγινε offline, καθιστώντας το unplayable ακόμα και για όσους το είχαν αγοράσει, αφού ήταν αποκλειστικά always online.

Ο Stéphane Beley, senior creative director στο studio ανάπτυξης του franchise, πήρε τον λόγο διασφαλίζοντας πως τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επηρεάσουν ξανά τη σειρά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως:

«Σήμερα θέλουμε να εκφράσουμε τη δέσμευση μας για το μέλλον του The Crew 2 και του The Crew Motorfest. Αυτή τη στιγμή εξερευνούμε διαφορετικές λύσεις και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ένα offline mode, για να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη πρόσβαση και στους δύο τίτλους.»

Ο λόγος που παιχνίδια σαν το The Crew αναγκάζονται κάποια στιγμή να τεθούν εκτός λειτουργίας είναι οι άδειες, οι οποίες κάποια στιγμή λήγουν, με συνέπεια και οι servers των παιχνιδιών να κλείνουν. Με το offline mode, όμως, θα εξασφαλιστεί τουλάχιστον η πρόσβαση στους κατόχους του παιχνιδιού, οι οποίοι ενδεχομένως θα μπορούν να παίζουν το παιχνίδι τους και ύστερα από χρόνια, χωρίς βέβαια να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε online λειτουργία μπορεί να είχαν παλιά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.