ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα trophies του PlayStation έρχονται στα PC μαζί με το Ghost of Tsushima

Παρουσιάστηκαν και τα απαιτούμενα specs!

Η 16η Μαΐου θα είναι μία ημέρα πραγματοποίησης των ευχών αρκετών PC gamers που ζητούσαν διακαώς το Ghost of Tsushima να κυκλοφορήσει και στους υπολογιστές. Αυτή η μετάβαση θα συνδυαστεί με την ενσωμάτωση ενός νέου PlayStation overlay, που με δύο πλήκτρα θα ανοίγει ένα PlayStation UI και θα επιτρέπει στους παίκτες να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους στο PSN αλλά και να παρακολουθούν την λίστα των τρόπαιων που έχουν συλλέξει. Όπως καταλαβαίνετε, το Ghost of Tsushima Director's Cut θα είναι το πρώτο video game σε PC περιβάλλον που θα υποστηρίζει και θα επιτρέπει στους παίκτες να κερδίσουν trophies, με μοναδική προϋπόθεση να έχει γίνει σύνδεση ή εγγραφή σε κάποιον PlayStation λογαριασμό.

Από 'κει και πέρα, το δίδυμο Sucker Punch και Nixxes Software κοινοποίησαν έναν πίνακα με τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις σε hardware, οι οποίες είναι από τις πιο προσγειωμένες που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής στα PC ports των PlayStation τίτλων. Κάποιος δηλαδή που στοχεύει απλά να στο να το σηκώσει και σε τίποτα άλλο μπορεί να αρκεστεί σε κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 960 4GB ή AMD Radeon RX 5500 XT, 8GB RAM και HDD. Προφανώς αν κάποιος θέλει να απολαύσει τη μέγιστη ομορφιά του τίτλου - που είναι και μπόλικη, εδώ που τα λέμε - χρειάζεται να κατέχει κάρτες RTX ή RX, 16GB RAM και SSD.

Τέλος, αναφέρεται στο PS Blog ότι εφόσον στο παιχνίδι θα εμπεριέχεται και το Legends mode με το online multiplayer θα υποστηρίζεται cross-play και in-game voice chat ανάμεσα στους PC παίκτες και σε αυτούς που απολαμβάνουν το παιχνίδι σε PS4 ή PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.