ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα Xbox Console Wraps έρχονται για να "αγκαλιάσουν" το Xbox Series X σας

Αποκαλύφθηκαν τα τρία πρώτα σχέδια.

Η Microsoft έψαχνε μία απάντηση προς όσους ζητούσαν από τους κατασκευαστές του Xbox Series X να προσφέρουν αξεσουάρ που θα αλλάξουν το style της κονσόλας τους και φαίνεται πως τη βρήκε μέσω των Xbox Console Wraps. Σε αντίθεση με τα διαφόρων αποχρώσεων «καπάκια» που κυκλοφόρησε η Sony για όσους θέλουν να mod-άρουν εμφανισιακά το PS5 τους, τα Console Wraps δεν θα αντικαθηστούν κανένα κομμάτι/τμήμα του Xbox Series X. Αντ’ αυτού, θα έρχονται και θα “αγκαλιάζουν” την κονσόλα περιμετρικά, έχοντας περισσότερο τη μορφή μίας άριστα σχεδιασμένης χαλκομανίας ή ενός περιβλήματος.

Το υλικό τους θα είναι δερμάτινο και θα διπλώνει με τέτοιο τρόπο που θα προσφέρει μάι εξτρά χρωματική στρώση στο Series X του εκάστοτε χρήστη.

Οι δημιουργοί του συγκεκριμένου accessory μας διαβεβαιώνουν προκαταβολικά πως τα Xbox Console Wraps δεν θα μπλοκάρουν ποσώς τον εξαερισμό των σκεπασμένων πια κονσολών, ούτε θα ζεσταίνουν κάπως το hardware, παρά μόνο θα το προστατεύουν και θα του προσφέρουν μία πιο κομψή εμφάνιση.

Το wrap που αφιερώνεται στο Starfield δανείζεται τα χρώματα που είδαμε και στο σχετικό θεματικό χειριστήριο του Xbox και θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, κοστίζοντας 49.99€. Τα Arctic Camo και Mineral Camo θα έρθουν λίγο αργότερα, στις 10 Νοεμβρίου, θα είναι όμως και ελαφρώς πιο οικονομικά, εφόσον η MSRP τιμή ορίστηκε στα 44.99€.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.