ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ταινία ετοιμάζεται να γίνει το ατμοσφαιρικό Until Dawn

Μία συγκλονιστική ιστορία εφήβων στη μεγάλη οθόνη.

Ένα από τα πρώτα αποκλειστικά που κυκλοφόρησαν στο PS4 ήταν το Until Dawn, με το game της Supermassive Games να καταφέρνει να γοητεύσει το κοινό. Η άκρως ενδιαφέρουσα και μυστηριώδης εφηβική ιστορία του, μαζί τα horror στοιχεία που διαθέτει ήταν μερικά χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν το παιχνίδι. 

Όσοι λοιπόν αγάπησαν το Until Dawn και επιθυμούν να νιώσουν ξανά τα ίδια συναισθήματα ίσως να είναι τυχεροί, καθώς σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο αποκλειστικός τίτλος του PS4 αναμένεται να γίνει ταινία. Όπως όλα δείχνουν, υπεύθυνος για το σενάριο φαίνεται πως είναι Gary Dauberman, γνωστός από ταινίες τρόμου όπως: It, Annabelle και The Nun.

Στον ρόλο του σκηνοθέτη της ταινίας βρίσκουμε τον David F. Sandberg, ο οποίος ύστερα από ένα διάλλειμα με το Shazam! Επιστρέφει στα horror movies. Οι πληροφορίες που έχουμε θέλουν επίσης τις Screen Gems και PlayStation Productions να έχουν αναλάβει την παραγωγή για τη μεταφορά του αγαπητού IP στη μεγάλη οθόνη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Until Dawn λάμβανε μέρος σε ένα απομακρυσμένο χιονισμένο καταφύγιο, με μία παρέα εφήβων να έχουν πάει για τις διακοπές τους. Μία σειρά περίεργων γεγονότων οδήγησαν την παρέα αυτή να προσπαθεί να επιβιώσει από διάφορες απειλές, ενώ στο τέλος σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να το τερματίσει έχοντας όλα τα μέλη της παρέα αρτιμελή. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.