ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ταινία Uncharted: Δεδομένο θεωρείται το sequel για τον παραγωγό του

Ακόμα κι αν πάρει καιρό να το δούμε...

Ζωντανό παραμένει ακόμα το όνειρο – για εμάς τους 2-3 – μίας δεύτερης live-action ταινίας Uncharted, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του παραγωγού της πρώτης ταινίας, Charles Roven.

Σε μία ευρεία συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Uncharted, δηλώνοντας ευθέως πως ένα sequel θα σκηνοθετηθεί αργά ή γρήγορα.

«[Ερώτηση]: Υπάρχει ακόμια επιθυμία να συνεχιστεί το Uncharted μετά από μία εντυπωσιακή πορεία στο box office, ειδικά για τον χρόνο στον οποίο κυκλοφόρησε;

[Charls Roven]: Ω, ναι! Περάσαμε πολύ καλά σε αυτή την ταινία. Οι fans πραγματικά λάτρεψαν την ταινία και ο κόσμος που δεν ήξερε τίποτα για το παιχνίδι επίσης του άρεσε. Οπότε σίγουρα κοιτάμε να φτιάξουμε ακόμα μία τέτοια.»

Είναι μία επιβεβαίωση που χρειαζόμασταν και δεν χρειαζόμασταν, από την άποψη ότι τα credits του πρώτου film με τους Tom Holland και Mark Wahlberg μας “έκλεισαν το μάτι” για sequel, ωστόσο τη σήμερον ημέρα πολλά projects στέλνονται στον κάδο των αχρήστων εν μία νυκτί. Η επιβεβαίωση που προσφέρει ο Roven δείχνει πως – τουλάχιστον για την ώρα – η PlayStation Productions κοιτάει να επεκτείνει τις περιπέτειες του Nathan Drake στη μεγαλοοθόνη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.