ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποχωρεί ο δημιουργός της Tango Gameworks από το στούντιο

Η Bethesda εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Το βιογραφικό του Shinji Mikami είναι γεμάτο από διθυράμβους και επιτυχίες επομένως ό,τι και να γράψω σε αυτό το άρθρο δεν θα μπορέσει να καλύψει επαρκώς το μέγεθος αυτού του iconic game developer. Όντας ένας από τους δημιουργούς της θρυλικής σειράς Resident Evil και υπεύθυνος για την αλλαγή κατεύθυνσης του Resident Evil 4, δημιούργησε το 2010 την Tango Gameworks κυκλοφορόντας τίτλους όπως τα Evil Within 1 και 2 και HiFi RUSH, παίρνοντας ρίσκα και βρίσκοντας επιτυχία σε κάθε πρότζεκτ του.

 

Δυστυχώς όμως όλα τα καλά τελειώνουν και η Bethesda γνωρίζοντας τι προσέφερε αυτά τα χρόνια συνεργασίας τους, θέλησε με το παραπάνω tweet να τον ευχαριστήσει δημόσια. ‘ Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του Mikami-san και το μονοπάτι μόνο λαμπρό μπορεί να είναι για τους developers στην Tango’ είναι μερικά λόγια από αυτό το ευχαριστήριο μήνυμα.

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88