ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tarsier Studios: Κάτι εντελώς καινούριο ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Little Nightmares

Teaser που παραπέμπει σε νέο horror game.

Σε καινούριο IP, αλλά εντός των νερών της, φαίνεται να έχει προχωρήσει η Tarsier Studios, εφόσον το σουηδικό στούντιο κοινοποίησε μία εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας παραπέμπει στο επόμενό τους project. Σε αυτή δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά, εφόσον το τοπίο είναι πάρα πολύ σκοτεινό και ομιχλώδες, ωστόσο στο κάτω μέρος της εικόνας βλέπουμε ξεκάθαρα μία βαρκούλα με μικρά ανθρωπάκια πάνω της να πλέει σε μία λίμνη. Στο βάθος δεν είναι ευδιάκριτο αν έχουμε βουνοκορφές ή κάποιο περίεργο πλάσμα.

Προτού βιαστούμε να μπούμε σε συμπεράσματα και να φωνάξουμε "LITTLE NIGHTMARES III, OH YEAH!", η λεζάντα της δημοσίευσης αναφέρει:

"Νέος κόσμος. Έμφαση σε κάτι νέο."

Αυτό μας προϊδεάζει πως μάλλον πρόκειται για ολοκαίνουριο video game, ιδίως κρίνοντας από τα σχόλια της ομάδας στη δημοσίευση, εφόσον απάντησε καταφατικά σε χρήστες που ισχυρίζονται πως το συγκεκριμένο δεν είναι συνέχεια του Little Nightmares, αλλά κάτι νέο και "ενθουσιαστικό".

Το ότι θα είναι - κατά πάσα πιθανότητα - και αυτό ένα παιχνίδι τρόμου βέβαια είναι κάπως προφανές από το σκηνικό αυτής της εικόνας-teaser, οπότε μένει μόνο να δούμε πότε και που θα αποκαλυφθεί αυτό το πρότζεκτ. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88