ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 6 και Soulcalibur: Broken Destiny μάλλον ετοιμάζονται για το PS Plus Premium

Εκτός και αν έχει άλλα σχέδια η Bandai.

Με δύο fighting games που χρυσοπούλησαν στην εποχή του PSP φαίνεται πως θα ενισχυθεί ο κατάλογος των classics του PS Plus Premium, κρίνοντας από τα συνήθη ύποπτα rating boards της Κορέας.

Ο λόγος για τα Tekken 6 και Soulcalibur: Broken Destiny, που βρέθηκαν με καταχωρήσεις που ισχυρίζονται πως θα κυκλοφορήσουν σε PS4/PS5, ακριβώς όπως συμβαίνει με τα κλασσικά παιχνίδια της συγκεκριμένης λίστας.

Το Soulcalibur: Broken Destiny κυκλοφόρησε για το PSP και μόνο για το PSP, ενώ το Tekken 6 δέχθηκε port στη φορητή κονσόλα της Sony, έχοντας πρώτα κυκλοφορήσει σε arcades, PS3 και Xbox 360. Δε υπάρχει ενδεχόμενο remaster ή κάτι τέτοιο και η εξήγηση που δόθηκε από αυτούς που το εντόπισαν είναι η μόνη που βγάζει νόημα, οπότε μπορούμε να περιμένουμε αμφότερα να εισαχθούν στο PS Plus Premium μέσα στους επόμενους μήνες, κατά πάσα πιθανότητα.

Και τα δύο franchises έχουν προχωρήσει αρκετά, με το Tekken 8 να πλησιάζει όλο και περισσότερο και το Soulcalibur VI να είναι η τελευταία προσπάθεια στο συγκεκριμένο fighting σύμπαν της Bandai Namco. Το πολύ πιο ρετρό Tekken 2 βρίσκεται ήδη στο PS Plus Premium με κανονική PS4/PS5 έκδοση, κάτι που φαίνεται πως θα ισχύσει και για αυτά τα δύο.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας hands-on preview για το Tekken 8.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.