ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτες πληροφορίες για την περίοδο κυκλοφορίας του Tekken 8

Εξετάζεται ακόμα από τη Bandai Namco.

Το earnings call του ιαπωνικού publisher μας παρείχε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όσον αφορά στο πότε μπορούμε να περιμένουμε το επερχόμενο Tekken 8. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε στο τελευταίο PlayStation State of Play, είχε μικρή παρουσία στο Tokyo Game Show και δεν γνωρίζουμε πολλά παραπάνω για το πότε και τι να αναμένουμε από αυτό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, στην ερώτηση που έγινε προς της Bandai Namco από έναν επενδυτή και αφορούσε τις "νέες εμπειρίες" που έχει η εταιρεία για το 2023, οι αρμόδιοι της Bandai έβαλαν το Tekken 8 στο τραπέζι, έχοντάς το προς το παρόν προγραμματισμένο για το οικονομικό έτος 2023.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως το fiscal year 2023 δεν σημαίνει απαραίτητα μέσα στο 2023, εφόσον αυτός ο όρος καλύπτει την περίοδο ανάμεσα στον Απρίλιο του 2023 και στον ίδιο μήνα του 2024. Όπως και να `χει όμως, αυτή είναι στην παρούσα φάση η φιλοδοξία/ελπίδα της Bandai για το πότε θέλει να λανσαριστεί το νέο Tekken, το οποίο αναπτύσσεται στην Unreal Engine 5, εξού και η next-gen only κυκλοφορία του. Όλα αυτά σημαίνουν πως, στην καλύτερη περίπτωση, το Tekken 8 θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων το λιγότερο 6 χρόνια μετά την console version του Tekken 7. 

Με τα The Game Awards να πλησιάζουν, δεν θα μας χάλαγε να βλέπαμε ένα νέο trailer ή κάτι πιο ξεκάθαρο για το περιεχόμενο του Tekken 8, ειδάλλως ίσως χρειαστεί να περιμένουμε το επόμενο State of Play για να το ξαναδούμε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88