ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Η Asuka Kazama και ο Leroy Smith δείχνουν τις δυνάμεις τους

Παραμένουν στο ρόστερ για άλλη μια χρονιά.

Η Bandai Namco σε συνέχεια των αποκαλύψεων της όσον αφορά το ρόστερ του Tekken 8, προέβη σε μία διπλή ανακοίνωση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τα gameplay trailers δυο αγαπημένων γνώριμων χαρακτήρων.

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε η Asuka Kazama καθώς η υποτιθέμενη ξαδέρφη του Jin Kazama και ανιψιά της Jun Kazama, εισέρχεται στο τερέν μέσω ενός αξιομνημόνευτου σάλτου με την βοήθεια πάντα του μοναδικού της ποδηλάτου. Αυτή τη φορά η Asuka παρουσιάζεται υπό την μορφή μιας αθώας αλλά ταυτόχρονα αποφασιστικής κολεγιακής περσόνας που όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι παρακολουθώντας το σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο, είναι έτοιμη να μας μάθει και κανά-δυό πραγματάκια.

{youtube}p07h8qIsUd4{/youtube}

Στη συνέχεια σειρά παίρνει ο master του Wing Chun, Leroy Smith μαζί με τον αξιαγάπητο και καθόλου μα καθόλου τρομακτικό σκυλάκο του, Sugar. Σίγουρα τα βλέμματα δεν μπορούν να αποτραβηχτούν από την εντυπωσιακή του χρυσή αμφίεση όπου σε συνδυασμό με τα λευκά Eddie-like dreadlocks δημιουργούν τον ιδανικό νεοϋορκέζο μαχητή. Χωρίς πλούσιο ιστορικό συμμετοχών στην ιστορία των παιχνιδιών, ο ίδιος κατάφερε γρήγορα να γίνει από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες στο franchise. Όπως και στο Tekken 7 όπου τον πρωτοείδαμε, έτσι και τώρα μοναδικός του στόχος παραμένει η εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειας του από τον Heihachi Mishima.

{youtube}EvL5Rh6M4lM{/youtube}

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τις υπόλοιπες αποκαλύψεις μαχητών καθώς η Tekken Project πρόκειται να δώσει αρκετούς ακόμα μέχρι να αποκαλυφθεί και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88