ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Η σκηνή του EVO εξερράγη με την επιστροφή του Heihachi

Somehow, Palpatine Heihachi Returned...

Εννοείται πως η Bandai Namco και ο Harada κρατάνε μερικές από τις πιο ηχηρές τους ανακοινώσεις για το ετήσιο EVO και η συγκεκριμένη δεν θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη. Παρά τα συνεχή ψέματα που ειπώθηκαν από τον δημιουργό του Tekken και ενάντια στα όσα συνέβησαν στο Tekken 7, τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Μέσα από ένα τρέιλερ, που διατηρούσε κάπως μυστική την ταυτότητα του νέου DLC χαρακτήρα του Tekken, βλέπαμε μία-μία τις χαρακτηριστικές κινήσεις του Heihachi να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας. Εν τέλει δεν βλέπαμε κάποιον μίμο ή κάποιον που απλά υιοθέτησε το Mishima Style να τις χρησιμοποιεί, αλλά παρατηρούσαμε τελικά τον Heihachi Mishima να ηγείται της εκπαίδευσης άλλων μοναχών και να ξεπροβάλλει μέσα από τις λάβες για να μας ξεκαθαρίσει το ακατανόητο: ο Heihachi Mishima είναι ακόμα ζωντανός!

Προφανώς κατά την εμφάνιση του θρυλικού αυτού χαρακτήρα, του δημιουργού του King of Iron Fist Tournament και πατέρα του Kazuya, οι παρευρεθείς της εκδήλωσης του EVO, μίας fighting game διοργάνωσης, έπαθαν αμόκ. Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν μας επιβεβαιώθηκε πως όντως, ο Heihachi Mishima θα είναι η επόμενη DLC κυκλοφορία του Tekken 8 μέσα στο Φθινόπωρο. Δωρεάν, ωστόσο, θα δοθεί το The Dark Awakens story update, που θα φέρει φυσικά τον Jin ξανά αντιμέτωπο με το "αίμα" του. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.