ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Το νέο gameplay trailer μας δείχνει τις κινήσεις του Jin

Αλλαγές σε moveset και... νοοτροπία!

Πέρα για πέρα πωρωτικό μπορεί να χαρακτηριστεί το νεότερο gameplay trailer του πολυαναμενόμενου Tekken 8, εφόσον αυτό εστιάζει στον - κακά τα ψέματα - πρωταγωνιστή του, Jin Kazama. Ο απόγονος του γένους Mishima και υιός της Jun Kazama έρχεται να λύσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Kazuya και στο Tekken 8 δείχνει να έχει πλήρη έλεγχο της δεύτερης, δαιμονικής του φύσης. Αυτό αποτυπώνεται και στις προσθήκες που δείχνει να υποδέχεται το moveset του, εφόσον τόσο τα γνώριμα όσο και τα νεόφερτα inputs στολίζονται από πανέμορφα οπτικά εφέ (powered by Unreal Engine 5), στα οποία βλέπουμε το ένα φτερό του Jin να συμπληρώνει την όποια επίθεση εξαπολύει. Για μένα και για όλους τους Jin mains, το αποτέλεσμα σίγουρα δείχνει εκθαμβωτικό, εφόσον βλέπουμε έναν ελεγχόμενο πια διάβολο να συγκρούεται με την αντίστοιχη ανεξέλεγκτη μορφή του πατέρα του. 

{youtube}vkJQZ2Cz9-s{/youtube}

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε να διαχειρίζεται το Devil Gene στο αίμα του είναι κάτι που περιμέναμε να δούμε χρόνια τώρα, από όταν το σενάριο της σειράς Tekken άρχισε να περιστρέφεται γύρω από το δικό του ταξίδι. Άκρως σημαντικό character development παρατηρούμε στο ότι ξεστομίζει την ατάκα "Strength Isn`t Everything", όταν χρόνια τώρα υπήρξε υπέρμαχος του "Power Is Everything". Η Tekken Project δείχνει να επιτυγχάνει για ακόμα μία φορά να μεταφράσει το mindset και την ιστορία του Jin στις in-game κινήσεις του και το σημαντικότερο όλων: ο χαρακτήρας δείχνει για ακόμα ένα installment πραγματικά fun-to-play.

Μεταξύ άλλων ξαναβλέπουμε το Rage Art του - το οποίο βρίσκω λίγο απογοητευτικό για να είμαι ειλικρινής - αλλά και μερικά victory poses. Το trailer αναγράφει "Δεν μπορείς να επιλέξεις την οικογένειά σου. Αλλά μπορείς να παλέψεις για τη μοίρα σου", ένα μότο πολύ χαρακτηριστικό των όσων θα δούμε - μάλλον - στο Tekken 8.

Για ακόμα μία φορά θα υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι αναπτύσσεται με τη χρήση της Unreal Engine 5, συνεπώς θα το δούμε μόνο σε PC, PS5 και Xbox Series X|S. Μπορεί να μην έχουμε κάποια εκτιμώμενη περίοδο κυκλοφορίας, όμως το marketing έχει αρχίσει να φορτώνει, αφού εκτός του Jin έχουμε δει gameplay trailers και για τους Nina Williams και Kazuya Mishima.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88