ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Η Jun Kazama ζει και φέρνει την ελπίδα

Για πρώτη φορά playable από το 2013.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Katsuhiro Harada να υπενθυμίζει σε όλους μας πως η Jun δεν ήταν ποτέ νεκρή, κάτι για το οποίο πολλοί δεν πείθονται, αλλά δεν μας πολυαπασχολεί κιόλας. Η ουσία είναι πως η μητέρα του Jin επιστρέφει ως playable χαρακτήρας μετά το Tekken Revolution του PS3 και με ουσιαστική επίδραση στο story μετά το Tekken 3. Πιο όμορφη από ποτέ, με την άνεση των Kazama τεχνών, τη βλέπουμε να διδάσκει στον γιο της πως το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, ενώ αργότερα ξαφνιάζει τον πρώην σύντροφό της, Kazuya, λίγο προτού τον δείρει. Ο χειρισμός της φαίνεται να περιλαμβάνει πολλές προσθήκες, κάτι που δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει όταν έχουμε τόσα χρόνια να την... παίξουμε, ενώ μας επιβεβαιώνεται έμμεσα πως τόσο καιρό η Asuka Kazama (wannabe ανιψιά της) ήταν το υποκατάστατό της όλα αυτά τα χρόνια.

{youtube}PbJ0ie1Ao3U{/youtube}

Οι πολύ πιστοί fans του δημοφιλούς 3D fighting σίγουρα τη γνωρίζουν, αλλά υπήρξε και φρεσκάρισμα της μνήμης πολλών μέσα από την animated σειρά του Netflix, Tekken: Bloodline, που μας έδειχνε τη μοίρα της με ανάλογο τρόπο με τα δρώμενα των πρώτων Tekken παιχνιδιών. Στο Tekken 8 φαίνεται πως έρχεται να δώσει μία "αχτίδα ελπίδας" στους ήρωες του παιχνιδιού και ενδεχομένως να επηρεάσει πολύ τον Jin στη διαμάχη με τον Kazuya. Το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε να τη δούμε περισσότερο εν δράσει, όπως και να μάθουμε ποιοι άλλοι χαρακτήρες θα συναποτελέσουν το ρόστερ μαχητών του παιχνιδιού, εφόσον με το παραπάνω trailer έκλεισαν οι ήδη γνωστές περιπτώσεις συμμετεχόντων.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88