ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Ο King δείχνει ποιος είναι ο "βασιλιάς" του ρινγκ

Δεν θα μπορούσε να λείπει.

Δεύτερο character trailer από την ομάδα Tekken Project μέσα στην ίδια εβδομάδα, εφόσον οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου Tekken 8 μας έδειξαν αρχικά το αποκλειστικό τρέιλερ του Marshall Law και πριν λίγες ώρες είχαμε την παρουσίαση του King. Ο μεξικάνος παλαιστής με τη μάσκα ιαγουάρου είναι χρόνια τώρα αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς και έτσι κέρδισε την επιστροφή του και στη νεότερη εκδοχή του αγαπημένου 3D fighter με πολλά κοινά αλλά και νέα χαρακτηριστικά. Για ακόμα μία φορά φαίνεται πως αξιοποιεί τις wrestling και lucha libre μαχητικές του γνώσεις, ώστε να εναλλάσσει τις απρόβλεπτες επιθέσεις του με τα command grabs του. Όλα αυτά υπό την κραυγή του ζώου στο οποίο βασίζει την εμφάνισή του, δικαιολογώντας την "Anger of the Beast" λεζάντα που τον συνοδεύει.

{youtube}rTZhyVpmvxA{/youtube}

Από άποψη σχεδιασμού δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τρομερά, συγκριτικά με τα προηγούμενα installments, αν εξαιρέσουμε τον συνδυασμό γούνας-μπέρτας που σκεπάζει την πλάτη του. Τις κινήσεις του παρακολουθούμε σε μία επίδειξη εντός ενός MMA κλουβιού, που πιθανότατα θα αποτελέσει και το stage που αφιερώνεται στη διοργάνωση King of Iron Fist. Το trailer εστιάζει επίσης στην πολύ ιδιαίτερη persona που έχει χτίσει ανά τα χρόνια (αν και δεύτερος του είδους του) και φαίνεται πως για ακόμα ένα παιχνίδι θα αγαπηθεί από πολλούς παίκτες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88