ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Ο Lars επιστρέφει με νέες σούπερ επιθέσεις

Το καλύτερο Rage Art ως τώρα!

Δεν σπάει το μοτίβο της η Bandai Namco και γιατί να το κάνει, όταν κάθε character trailer του Tekken 8 αποδεικνύεται όλο και πιο δημοφιλές. Το τελευταίο του King ειδικά έγινε η νούμερο 1 σε views παρουσίαση χαρακτήρα και σήμερα έδωσε τη σκυτάλη σε ακόμα έναν μαχητή που γνωρίζαμε πως θα παραστεί στο παιχνίδι, στον Lars Alexandersson. Το σουηδικής καταγωγής νόθο παιδί του Heihachi Mishima και ανεπίσημος θείος του Jin Kazama επιστρέφει, συνεχίζοντας να συμπληρώνει θετικά το παρουσιολόγιό του από την πρώτη του εμφάνιση στο Tekken 6 και ύστερα. Στο Tekken 8 συγκεκριμένα φαίνεται πως αποφάσισε να είναι πιο μοδάτος, εφόσον το design του φέρνει λίγο στον Rufus από το Final Fantasy VII με αυτή την ολόλευκη καπαρντίνα. Το ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι είναι πως, μάλλον, θα χρειαστεί να συνεργαστεί κάποτε με τον κάποτε μισητό προς αυτόν Jin, όπως και αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το gameplay του.

{youtube}gIt9kFe5QX4{/youtube}

Συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις πολεμικές τέχνες της Tekken Force και δεν βλέπουμε πουθενά το machine gun του. Τα electrics του σε κάθε επίθεση οδηγούν σε όλο και πιο φαντεζί αποτελέσματα, με αποκορύφωμα το Rage Art του που, μέχρι στιγμής, είναι το κορυφαίο που έχουμε δει στο Tekken 8. "Το λιοντάρι της επανάστασης" εξακολουθεί να φαίνεται απολύτως μάχιμο και σίγουρα θα βάλει πολλούς στο τρυπάκι να δοκιμάσουν το moveset του, όταν με το καλό δούμε το Tekken 8 να κυκλοφορεί. Μετά και τον Lars απέμειναν οι Jack-8 και Jun Kazama, ένα εκ των οποίων θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Παρασκευή ή το Σάββατο και μετά... ξεκινούν οι εκπλήξεις.

Το Tekken 8 αναπτύσσεται μέσω της Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88